PARTNEŘI NAŠIMA OČIMA: INTEA SERVICE s.r.o.
30. 9. 2021

INTEA SERVICE patří mezi největší dodavatele materiálů pro výrobu nábytku a vybavení koupelen v České republice a na Slovensku. Je také dvorním dodavatelem úchytek pro naše dvířka. A to hned z několika důvodů. Kvůli designu, kvalitě, šířce nabídky, spolehlivosti… a také proto, že sídlí jen pár kroků od našeho areálu. Díky tomu máme možnost kdykoli osobně konzultovat naše potřeby a navržená řešení si okamžitě prohlédnout, osahat a vyzkoušet, čehož s radostí využíváme.

INTEA SERVICE zastupuje prémiové značky ze Slovinska, které patří ke světové špičce v tomto oboru. Nabídku tvoří již zmiňované nábytkové úchytky, věšáky, stolová podnoží pro kuchyně i kanceláře, umyvadla, dřezy, vany, sprchové kouty, koupelnový nábytek a další sortiment.
Této činnosti se společnost věnuje již bezmála třicet let a vedle kvality zastupovaných značek patří k jejím přednostem perfektně vyškolený personál, který dokáže pomoci s volbou funkčního i estetického řešení podle přání a potřeb zákazníků.

Jistota a tradice

Jak jsme uvedli, společnost INTEA SERVICE ztělesňuje téměř tři desítky let zkušeností v oblasti materiálů a komponentů pro výrobu nábytku. Díky nim má detailní přehled o aktuálních trendech i dění a nabídce na trhu. Vedle požadovaného zboží poskytuje také fundovaný informační servis. Slučuje tak v sobě služby prodejce a odborného poradce, a zákazníci mají jistotu, že jejich přání a potřeby budou řešeny nejlepším možným způsobem. 

 

Vývoj a zdokonalování

Cestu ke spokojenosti zákazníků hledá firma především v inovaci produktů a zlepšování služeb. Proto se neustále rozrůstá nejen co do množství nabízeného sortimentu, ale i skladovacích prostor, aby byla schopná co nejrychleji vykrývat požadavky zákazníků. 

Jak říká majitel společnosti, pan Radek Miklík, za maximální spokojeností uživatelů si představuje desítky a stovky útulných domovů zařízených ke spokojenosti jejich obyvatel.

A to je sympatická představa, že?

 

Česko, Slovensko, Slovinsko…

Nad holešovskou centrálou společnosti by klidně mohla vlát slovinská vlajka, protože INTEA SERVICE je takovým ostrůvkem slovinského designu v Česku. Je generálním zástupcem čtyř významných slovinských značek pro Českou republiku a jednu z nich zastupuje tím to způsobem i na Slovensku, kde má firma podobné postavení jako v Česku. O které značky jde?

Rujzdesign

generální zastoupení CZ / SK

Tradiční slovinský výrobce designových úchytek, věšáků a dalších produktů nábytkového kování nejvyšší kvality. Dodává produkty předním nábytkářským výrobcům v Evropě.

www.rujzdesign.com

Kerrock

generální zastoupení CZ 

 Kerrock by Kolpa se zabývá výrobou desek z kompozitního materiálu, které mají vzhled kamene, ale na dotek jsou příjemné a teplé. Používají se na obklady, pracovní desky, vany či umyvadla, uplatnění ovšem najdou i v laboratořích, hotelech a školách.

www.kerrock.si/cz

Voga

generální zastoupení CZ

Značka Voga se specializuje na výrobu podnoží pro jídelní a kancelářské stoly a současně se věnuje zakázkové výrobě kovových částí pro nábytkářský průmysl.

www.voga.si

www.kerrock.si/cz

Kolpa-San

generální zastoupení CZ 

Výrobce umyvadel, dřezů, van, sprchových koutů, vaniček a koupelnového nábytku pré-miové kvality s více než čtyřicetiletou tradicí.

www.kolpasan.si

INTEA SERVICE s.r.o. je firmou s jasně vymezeným segmentem trhu, v němž se pohybuje s rozhledem a nadhledem. Ačkoli slovinské značky nejsou u nás zatím příliš známé, INTEA SERVICE nás úspěšně přesvědčuje, že se vyplatí seznámit se s nimi, protože skutečně patří k evropské elitě.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

PARTNEŘI NAŠIMA OČIMA: INTEA SERVICE s.r.o. Slovinský design v českém prostředí....
5 1 5 8
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články