ZVEME VÁS NA INTERSALON!
7. 4. 2022

Pátý ročník výstavy InterSalon proběhne ve čtvrtek 9. června v Holešově.

InterSalon se vrací po několikaleté odmlce, takže děláme maximum, aby skutečně stál za to. Celou akcí a celým dnem nás bude provázet paní Markéta Hrubešová, která není jen skvělou herečkou, ale také kuchařkou. Její umění budete moci spatřit (a ochutnat!) osobně.

Podstatou veletrhu jsou samozřejmě především vnitřní a venkovní expozice. Abychom nenahrazovali kvalitu kvantitou, stanovili jsme počet 25 vystavovatelů jako strop. Najdeme mezi nimi jak stálé účastníky, tak nové objevy.

Naši prezentaci najdete hned při vstupu do areálu. V přízemí budovy obchodního oddělení jsme vybudovali nový nábytkový showroom a expozici Trachea situovali přímo do něj.

K odbornému programu patří tradičně také výrobní exkurze. Vzhledem k tomu, jak se za poslední roky rozrostlo naše portfolium, bude i tato část pestřejší, než dříve.

A protože nejen prací je živ člověk, připravujeme také bohaté občerstvení a pestrý doprovodný program. Mimo jiné se můžete těšit třeba na špičkové české elektrokoloběžky Mamibike, z nich jedna bude také hlavní cenou v tradiční tombole.

Zaujalo vás to? To bychom byli rádi!

Podrobné informace o odborném i doprovodném programu včetně časového harmonogramu a registračního formuláře přineseme na tomto serveru zhruba za měsíc.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

ZVEME VÁS NA INTERSALON! Bude stát za to…
5 1 5 10
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články