SPOLEČNĚ PRO UKRAJINU
7. 4. 2022

Asi každý z nás se snaží podle svých možností nějak přispět ke zmírnění následků hrůzné války na Ukrajině. Nemáme v úmyslu zde prezentovat, jak pomáhá naše firma, protože nám to přijde nepatřičné.

Přesto dovolte malinkou výjimku. Byli jsme osloveni městem Holešov, abychom se zapojili do společného projektu, a protože se to týkalo našeho ranku, s chutí jsme nabídku přijali.

Holešov chystá na pomoc uprchlíkům neobsazenou bytovou jednotku v centru města, která má poskytnout zázemí konkrétní ukrajinské rodině.  Všichni víme, že srdcem domova (i dočasného) je kuchyně. Původně jsme mysleli, že zrenovujeme stávající linku za pomoci nových dvířek, ovšem po obhlídce na místě a vyhodnocení logistických a časových nároků jsme se rozhodli udělat raději zcela novou kuchyni.

Každý je hrdý na svůj domov, ale musíte uznat, že Holešov je vskutku malebný a my doufáme, že i „našim“ Ukrajincům se zde bude líbit.

Po zaměření kuchyně jsme v systému T.komplet vyrobili korpusy a dvířka včetně vyvrtaných otvorů a poté linku na místě zkompletovali. Výrazně nám pomohli další partneři. Společnost Tripex Holešov dodala pracovní desku a díky velmi dobrým vztahům s firmou Franke jsme zajistili dřez a baterii této značky.  Kuchyňské spotřebiče pak dodala holešovská firma Elektroservis Jiří Režný.

Tak, to je ona. Kuchyně, která pomáhá dobré věci ….

Děkujeme městu Holešov, že nás přizvalo do tohoto projektu i partnerům, kteří nám s ním vydatně pomohli a věříme, že kuchyně bude novým uživatelům sloužit tak dlouho, jak bude potřeba.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

SPOLEČNĚ PRO UKRAJINU I kuchyně pomáhají …
5 1 5 5
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články