KATALOG VÝROBKŮ 2022 / 2023
8. 6. 2022

Konečně je tady! Nový katalog. Na téměř 200 stranách tradičního čtvercového formátu přináší v sedmi kapitolách přehled o našich produktových řadách a výrobcích.

Každá kapitola začíná stručnou charakteristikou určité řady a po ní následuje kompletní nabídka provedení včetně nejdůležitějších technických informací. Detailní podrobnosti a parametry, aktuální stavy, nebo třeba návody na údržbu lze snadno najít na webu, kam odkazují QR kódy v každé kapitole.

Důležité upozornění!

Než se k vám nový katalog dostane v tištěné podobě, můžete si jej prohlédnout na webu v kapitole „KATALOGY“, kde je ode dneška k dispozici. Nejrychleji se k němu dostanete TUDY.

Titulní strana katalogu v novém sektorovém designu, který bude provázet naše tiskoviny následující dva roky. V tomto případě s elegantním stříbrným lemováním a pochopitelně s výrazným QR kódem.

 

Tak, jak jsme zvyklí, je katalog členěn hmatníkovými odseky, které umožňují velice rychlou základní orientaci v katalogu. 

 

V nejobsáhlejší produktové řadě lisovaných dvířek T.classic je každému tvaru frézování věnovaná samostatná strana včetně technické specifikace tvaru tak, jak jste zvyklí. 

 

V ostatních produktových řadách jsou specifikována všechna dostupná provedení výrobků. Například zde – u T.lacq – najdeme jak souhrnné přehledy tvarů pro lesklé a matné laky, tak jejich podrobné specifikace.

 

Závěr katalogu je věnován informacím společným pro více produktových řad. Jde o přehledy kovových úchytek, dekorů LTD a nabídku skleněných výplní.

Přípravě katalogu jsme věnovali téměř půl roku. Poslední týdny byly nejnáročnější. Kdo někdy dělal předtiskové korektury, ví, jaká je to práce. V součtu jde o desetitisíce informací, které je nutno zkontrolovat, ověřit a potvrdit!

Věříme, že se nám podařilo katalog nachystat správně, ovšem i tak platí, že od okamžiku vydání začíná obsahově stárnout, protože dříve či později přijdou změny. Doporučujeme proto používat jej především jako komplexní přehled naší nabídky a konkrétní detaily si vždy ověřovat na webu.

 

 

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

KATALOG VÝROBKŮ 2022 / 2023 Nové vydání je na světě…
5 1 5 6
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články