REVOLUCE V SEGMENTU T.LACQ!
15. 12. 2022

Od 1. ledna 2023 dochází v nabídce lakovaných dvířek k významným změnám. Těžko říci, která je důležitější (asi jak pro koho), ale všechny rozhodně zvyšují potenciál výrobku, který stále více nabírá na oblibě…

  • Zkrácení výrobních termínů o týden

Nové termíny platí pro všechna provedení, tedy pro jakýkoliv tvar frézování dvířek a libovolný druh laku (lesk, mat G20, supermat G5 a nanolak G5).

 

  • Rozšíření spektra barev o téměř 2.000 odstínů

Ke vzorníku RAL jsme přidali světově nejrozšířenější systém barev NCS zahrnující 1950 odstínů! Jde o škálu, s níž rádi pracují designéři a architekti, protože umožňuje vystihnout nejjemnější nuance projektů.

  

  • Expedice dvířek v ochranné fólii

Jsme rádi, že se nám podařilo dořešit systém aplikace ochranné fólie, která výrazně omezuje možnost poškození dvířek při transportu a montáž.

Systém přírodních barev dokonale vystihuje potřeby řady průmyslových odvětví, nábytkářství určitě…

 

Je opravdu těžké soudit, která ze změn je nejzásadnější, ale je jasné, že zkrácení termínu, černou zadní stranu nebo ochrannou fólii si dovede představit každý, zatímco systém dvou tisíc barevných odstínů je věc představitelná jen velmi těžce.

NCS (Natural Colour System) je založen na více než sedmdesátiletém výzkumu přirozeného lidského vnímání barev a nabízí prakticky dokonalé pokrytí barevného spektra pro komerční účely.

V některém z dalších vydání bychom se tomuto systému rádi věnovali podrobněji.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

REVOLUCE V SEGMENTU T.LACQ! Termíny, odstíny, expedice…
5 1 5 3
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články