PĚT LET SPOLEČNĚ
23. 3. 2023

Právě před pěti lety se na tomto serveru objevily první příspěvky. Celkem máme za tu dobu „na kontě“ několik stovek článků nejrůznějších témat a forem. Snažili jsme se a snažíme přinášet nejen informace z naší firmy, ale mapovat dění v oboru výroby nábytku obecně.

Vám, našim čtenářům, chceme poděkovat za přízeň. Budeme se snažit, abychom si ji udrželi i do budoucna.

Pokud můžeme mít malé narozeninové přání, rádi bychom vás poprosili, abyste nám napsali, co můžeme dělat lépe. Co vás zajímá, o čem byste rádi četli, případně co si můžeme klidně odpustit…

Věřte, že tyto informace jsou pro nás velmi důležité a nemáme moc možností, jak je získat. Budeme proto vděční za každou připomínku a ty nejzajímavější tradičně odměníme malým dárkem.

Příspěvky posílejte na adresu live@trachea.cz a můžeme-li se přimluvit, udělejte to hned…

Jen pro zajímavost: kromě informací o novinkách v sortimentu u vás (alespoň podle statistik návštěvnosti) na pomyslných stupních vítězů stanuly v posledním období tyto příspěvky:

1. TŘI CENOVÉ VARIANTY KUCHYNĚ NA MÍRU

    příspěvek najdete ZDE

2. INTERSALON 2022

    příspěvek najdete ZDE

3. JEDNODUŠE GENIÁLNÍ: NOVÉ SYSTÉMY DVEŘÍ V KUCHYNI

    příspěvek najdete ZDE

Jak sami vidíte – rozptyl úspěšných témat sahá od případové studie přes filmový dokument z veletrhu po překlad zahraničního odborného článku, a právě proto jsou nás informace o tom, co vás zajímá, velmi důležité…

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

PĚT LET SPOLEČNĚ Výročí TracheaLive
5 1 5 1
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články