NOVINKY JARO 2023: TMAVÝ ZÁKLAD T.LACQ
22. 6. 2023

Lakovaná dvířka T.lacq jsou technologicky velmi složitým produktem. Jejich výroba vyžaduje řadu přesných návazných operací, které nelze zjednodušit, ani uspěchat. Výsledek však stojí za to.

Tím spíše pak zamrzí, když dojde k poškození dvířek, což se stát může, protože sebeodolnější lak je pořád jenom lak….

Co může pomoci?

 

Než představíme drobnou, ale praktickou maličkost, které může následky nehody zmírnit, připomeňme, že už půl roku (od 1. února 2023) expedujeme dvířka T.lacq v ochranné fólii.

Jakmile je ovšem po montáži sejmuta, následkům následného poškození už nezabrání…

 

Když už se dvířka poškrábou, záleží, jak je poškození viditelné a nápadné. Pod vrchními vrstvami barevného laku ve vybraném odstínu se nachází základní vrstva, která je standardně bílá. Pokud ovšem dojde k poškození laku, které zasáhne až do této základní vrstvy, je u tmavých barev kontrast velmi zřejmý.

 

Nově jsme proto připravili možnost zvolit si tmavý barevný základ (RAL 7024M). Díky němu je poškození tmavších barevných odstínů mnohem méně kontrastní, a tedy i méně viditelné.

Srovnání nepotřebuje velký komentář. Dvířka jsme nešetřili a poškrábali opravdu pořádně, abychom demonstrovali, že na tmavém základu je škoda opravdu méně viditelná. Až budete objednávat lakovaná dvířka, vzpomeňte si na tuto praktickou drobnost…

 

Poznámka:

Pokud si chcete připomenout konkurenční výhody našich dvířek, můžete je najít ZDE

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články