2021: ROK VÝZVY A NADĚJE

18.2.2021

Na konci loňského roku jsme slavili čtvrt století od založení společnosti. Tedy, mohli jsme slavit, ale vzhledem obecné situaci jsme si výročí sotva připomněli. Místo toho jsme se věnovali tomu, abychom zvládali chod firmy za nelehkých podmínek. Naštěstí se to podařilo.

Oslavy odkládáme na příznivější dobu a věříme, že si je užijeme společně. Teď před námi stojí jiné úkoly.

 

Minulý rok jsme – mimo jiné – pracovali na obsahové a vzhledové proměně toho portálu. Dnes vám jej představujeme a při té příležitosti jsme požádali o krátký rozhovor muže nejpovolanějšího, jednatele a generálního ředitele Trachea a. s., pana Ing. Petra Bartoška.

Jak hodnotíte uplynulý rok  a co plánujete pro letošek?

Před více než deseti lety srazila svět na kolena světová hospodářská krize. Vzali jsme si z ní zásadní poučení. V dobrých časech je třeba myslet na budoucnost, ve špatných zatnout zuby, trpělivě překonávat překážky jednu po druhé a věřit ve zlepšení. 

Loňský rok byl v mnohém podobný. Díky připravenosti a stabilnímu zázemí jsme jej ustáli se ctí. Dokázali jsme udržet kvalitu i termíny výroby, navzdory okolnostem jsme představili řadu novinek a spustili nový web, což bylo za omezených možností komunikace důležité.

 

V situaci vlekoucích se nejistot je těžké odhadovat, plánovat, natož rozvíjet vize. Jenže přesně to je nyní potřeba. My se držíme směru, který se osvědčil. Vedle důrazu na kvalitu je to technologický rozvoj a také permanentní komunikace s našimi partnery.  Ostatně i proto jsme přistoupili k modernizaci toho portálu, který vnímáme jako důležitý komunikační kanál.

 

S partnery? Myslíte zákazníky?

Zákazníky, dodavatele, spolupracovníky… Pro nás jsou to prostě partneři. Mnohokrát jsme si
ověřili, že společně zvládneme mnohem více, než každý sám za sebe. Z dlouhodobých
korektních vztahů, shodných zájmů a vzájemného respektu pramení ta správná energie,
která nám všem pomáhá překonávat těžké časy.

Všem partnerům chci poděkovat a ujistit je, že naše vztahy budou pokračovat na principu oboustranně prospěšné a přínosné spolupráce a těším se na jejich rozvíjení.

A dovolte, abych využil této příležitosti a popřál všem hodně sil a energie, dobrých nápadů a úspěchů jak v práci, tak soukromém životě. Letos je všichni budeme potřebovat více, než kdy předtím.

 

 

 

Mohl byste tedy formulovat vizi pro letošní rok?

Každý lodivod musí vidět za obzor a vědět, kam míří, i když tuší, že cesta může být složitá a přinese řadu překvapení. Mohu Vás ujistit, že my Tracheáci budeme dělat vše proto, abychom nejenom v době covidové, ale i v následujících časech byli pro Vás i nadále spolehlivým, seriózním a trvale se rozvíjejícím partnerem. Minimálně jako doposud. 

 

Zcela jistě nás čekají náročné časy. Mnoho věcí se může postupně měnit.

Společným cílem nás všech bude i nadále trvale rozvíjet služby ke spokojenosti všech našich společných zákazníků.

Netvrdím, že to bude snadné, ale společně to zvládneme.

 

Děkujeme za rozhovor. 

Redakce TL

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

2021: ROK VÝZVY A NADĚJE Na konci loňského roku jsme slavili čtvrt století od založení společnosti. Tedy, mohli jsme slavit, ale vzhledem obecné situaci jsme si výročí sotva připomněli...
5 1 5 1
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články