TIPY, TRIKY, POSTŘEHY …

18.2.2021

Nová podoba portálu TracheaLive se netýká jen vzhledu, ale především obsahu. Díky třem rokům praxe a také díky vašim připomínkám jsme měli možnost zjistit, co je vás zajímavé a přínosné.

Proto jsme do struktury portálu zařadili dvě nové rubriky. Příspěvky do nich nebudeme vkládat pravidelně, ale pouze tehdy, pokud se objeví téma, které si svým charakterem o zařazení řekne. A to je šance pro vás. Řešíte technický problém? Uvítali byste tip na užitečného pomocníka? Hledáte inspiraci? Chcete se podělit o své zkušenosti? 

Možná by váš pohled zajímal i ostatní čtenáře. Napište nám na adresu live@trachea.cz, ať už chcete něco zveřejnit, nebo se zeptat. 

Design

 

V této rubrice se věnujeme a věnovat budeme designu z různých úhlů pohledu a různými formami. Tak, jako v minulosti chceme navštěvovat důležité veletrhy a seznamovat vás s tím, co zajímavého tam uvidíme.

Pokud to půjde, chceme vám to nejzajímavější zprostředkovat formou videí, díky nimž se na pár minut stanete regulérními návštěvníky, aniž byste museli vstát ze židle ….

Další náplní rubriky věnované designu budou překlady, výtahy a rešerše zahraničního odborného tisku. Už teď monitorujeme naše německy mluvící sousedy a připravujeme se na Itálii, zemi designu doslova zaslíbenou …

V neposlední řadě jsme při přípravě této rubriky začali spolupracovat s architekty, abychom vám mohli čas od času představit příklady konkrétních realizací interiérů, ať už půjde o novostavby, rekonstrukce nebo jiná zajímavá řešení.

Uvítáme i vaše zkušenosti. Podíleli jste se na zajímavém projektu? Dejte nám vědět, pokud to bude reálné, rádi s ním seznámíme ostatní! 

Tipy & triky

 

Název rubriky vlastně říká vše. V každém odvětví existuje spousta drobných „vychytávek“, které mohou ulehčit práci, ušetřit čas nebo předejít zbytečným chybám.

Chceme se na ně zaměřit a seznamovat vás s nimi. I zde platí, že budete-li se chtít s ostatními čtenáři podělit o vaše zkušenosti, rádi vám poskytneme prostor.

V nových rubrikách je zatím jen pár „startovacích“ příspěvků, ale už pracujeme na dalších a brzy vám první z nich představíme.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články