WHO IS WHO?

4.3.2021

PETER RUHALOVSKÝ

„Gentleman a diplomat, který věnuje pozornost i nejmenšímu detailu, ale přitom neztrácí nadhled.“

Sympatický Peter začínal ve výrobním oddělení, kde získal bohaté praktické zkušenosti. Ve chvíli, kdy Trachea vstoupila na slovenský trh, byl ideálním kandidátem na pozici tamního obchodního zástupce. Výzvy se nezalekl a díky komunikativní povaze  a díky své zodpovědné a komunikativní povaze, si k zákazníkům rychle našel cestu.

 

Vedle detailní znalosti sortimentu a výrobních procesů se mu hodí i to, že je vášnivým řidičem. Každé pondělí vyráží ve 4 hodiny ráno, aby byl včas na pravidelné poradě v Holešově a poté se opět vrací za svými zákazníky na Slovensko.

Petera motivuje, když dokáže pomoci s řešením problému a vidí výsledky své práce.  

 

Volný čas rád tráví na kole, a když si potřebuje vyčistit hlavu, sedne na cajon (bubnovací bednu) a s chutí si zahraje. 

  1.       Co tě vedlo k tomu, že jsi začal pracovat jako obchodní zástupce?

   Asi bych řekl, že šťastná náhoda a taky určitá dávka zvědavosti. U firmy TRACHEA jsem několik let pracoval přímo ve výrobě. Jak firma rostla, začala expandovat na slovenský trh a já od vedení firmy dostal nabídku, zda bych o tuto pozici neměl zájem. I když jsem se trošku změny obával, rozhodl jsem se, že pozici příjmu a jsem velmi rád, že jsem se takto rozhodl.

  1.       Jak dlouho, už u firmy pracuješ?

   Nezdá se to, ale už tomu bude 13 let. Takže kulatiny mám za sebou 🙂 

  1.       Chtěl by ses podělit o nějaké zážitky z praxe?

   Zážitků je spousta, jelikož se setkáváme s lidmi z celé republiky. Nicméně asi nejsilnější se týká mého cestování, kdy při cestě na dálnici praskla kamionu přede mnou pneumatika. Tehdy jsem měl tzv. štěstí v neštěstí a jsem rád, že se nikomu nic nestalo.

  1.       Bez čeho se neobejdeš?

   Pokud to vezmeme doslova, tak bez zákazníků. I když teď je doba těžká, přesto se snažíme kontakt aspoň na dálku do určité míry udržovat. Dále pak bez modlitby,mých nejbližších a dobré hudby v autě.

  1.       Na které okamžiky nejraději vzpomínáš. V práci, nebo osobně.

   I když to možná trošku zní, jako klišé, jsem rád, když někomu mohu pomoct. Když pak dostanu pozitivní zpětnou vazbu od mých zákazníků, nesmírně mě to nabíjí a dává další motivaci. Mimo práci pak návštěva Izraele a Indie. Mám s těmito cestami spojené silné zážitky.

  1.       Kam se nejraději vracíš?

   Rodina a pak východní Slovensko.

  1.       Co tě dokáže vytočit?

    Asi to co každého, kdo pracuje se lidmi.  Nekorektní jednání, arogance. atd. Musím ale říct, že většina mých zkušeností je zatím pozitivních a neměl jsem větší problémy.

  1.       Co ti zaručeně zvedne náladu?

   Hudba je pro mě hodně důležitá. Nabíjí mě, zlepšuje náladu a relaxuje. V autě mi zpříjemňuje dlouhé hodiny a doma si pak zahraju na Cajón. Není to příliš známý nástroj, ale doporučuji každému. Jinak potom cyklistika s kamarády, florbal a v neposlední řadě má přítelkyně.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články