WHO IS WHO?

18.2.2021

JAROSLAV  ŠINDELEK

„ Klidný, pečlivý a soustředěný odborník, který i maličkost důsledně dotáhne až do konce.“

Jarda je absolvent dřevařské průmyslovky. V předchozím zaměstnání se věnoval nábytkovému kování a tuto starost si vzal za vlastní i u nás: Pokud budete mít dotaz směřující k úchytkám, s důvěrou se na něj obraťte.  Jeho obchodním rajónem jsou kraje Olomoucký, Královéhradecký, Pardubický, Středočeský a část Prahy.

Ačkoli je jedním ze tří „nejdéle sloužících“ obchodních zástupců, stihl před nástupem k nám ještě pobýt pár let v Anglii, na což rád vzpomíná. Jarda v sobě spojuje odpovědnost, zkušenost, klid a vlídnost, proto je spolupráce s ním velice snadná a příjemná.

Má rád manuální práci, třeba tu na zahradě. A také jezdí na koloběžce. Takže až na ní kolem vás prosviští soustředěný muž se zadumaným úsměvem, možná to bude on…

  1. Jaké jsou tvé největší koníčky?

U nás to zatím není moc rozšířené, ale rád jezdím na koloběžkách. Když jsem o tom poprvé uslyšel, přišlo mi to trošku zvláštní. Přesto jsem to zkusil a byla to láska na první “odraz”.   

 

  1. Na které okamžiky nejraději vzpomínáš?

Jsou to chvilky, kdy s rodinou vyrazím na nějaké zajímavé místo po republice. Vybrat konkrétní okamžik by bylo těžké, všechny mají něco do sebe, každý své kouzlo. 

 

  1. Bez čeho se neobejdeš? V práci a osobně.

Jak už jsem psal, rodina je pro mě to nejdůležitější a pak možná bez dobré české klasiky v kuchyni. V práci pak dobrý kolektiv a za ten jsem velmi rád.  

 

  1. Co tě dokáže vytočit?

Při práci obchodního zástupce jednám hodně s lidmi. Lidi jsou různí a tím pádem i jejich přístup. Z mé strany se snažím vždy být k lidem vstřícný, ovšem vyžaduje to ale i určitou snahu druhé strany. Řekl bych, že asi neochota. 

 

  1. Překvapilo tě někdy něco u zákazníků? 

Popravdě, ano. Svět není dokonalý, a tudíž řešíme i někdy reklamace. Není to příjemná situace ani pro jednu stranu a o to víc smekám před zákazníky, kteří ji dokáží řešit s nadhledem, ba dokonce s úsměvem.

 

  1. Jsi ranní ptáče nebo sova?

Abych pravdu řekl, rád si pospím. Večer pak ale uvítám svůj klid. 

 

  1. Kam se nejraději vracíš?

Kdybych měl možnost, tak bych se zase rád podíval na Jih Anglie. Hlavně anglický venkov se mi hodně líbí. Brighton bych asi navštívil, jako první. 

 

  1. Čím si zaručeně zvedneš náladu?

Jsou to mé děti a jejich smích. Když pak jsem na cestách, tak něco sladkého.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

0 / 5 Hodnocení článku: 0

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články