ARETACE POLICOVÝCH VÝSUVŮ (BLUM)
15. 7. 2021

Kvalitu bydlení určuje vedle designu zejména komfort. Ten se často skrývá v praktických maličkostech. Příkladem takového komfortního řešení jsou policové výsuvy MOVENTO a TANDEM značky Blum obohacené o aretaci. Tato pomůcka decentně a bezpečně zafixuje výsuv ve vytažené pozici.

 

Univerzální využití

Není důležité, zda do kuchyně, koupelny nebo třeba do pracovny: s aretací zůstanou výsuvy bezpečně zajištěny tam, kde mají být. Technologie pohybu BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION a TIP-ON zvyšují užitnou hodnotu a komfort pohybu policových výsuvů. 

Snadná obsluha a bezpečná stabilita

Když policový výsuv úplně vytáhnete, zaskočí aretační modul na obou stranách a bezpečně fixuje výsuv. Odblokování zvládnete díky synchronizaci jednou rukou. Stačí zvednout páčku.

Domácí bar v policovém výsuvu: nic se nekymácí, nic se nevylije. Bar je díky aretaci stabilní a Váš koktejl bude skvělý.

Odkládací plocha tam, kde ji potřebujete: je pohodlné, když koš najde místo hned pod pračkou. A zůstane tam, jak dlouho budete potřebovat.

Vylepšený všední den v kuchyni: výsuv je bezpečně fixován, nic neklouže, ani když jsou puštěné kuchyňské spotřebiče.

Spontánní rozšíření pracovního prostoru: rychlé vyhledání a snadný úklid – odkládací plocha je v mžiku zpět uvnitř nábytku. Skvělá pomůcka do kanceláře.

Adaptabilní sortiment

Aretace policového výsuvu musí pasovat ke zvolenému vodícímu systému. Hřídel synchronizace lze zkrátit podle šířky policového výsuvu.

Aretační moduly výrazně zvyšují komfort užívání výsuvných modulů a nacházejí nespočet možností využití při každodenních běžných činnostech.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

ARETACE POLICOVÝCH VÝSUVŮ (BLUM) Komfortní a bezpečné zafixování...
5 1 5 4
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články