SPACE STEP (BLUM)
15. 7. 2021

Výsuvný podstavec SPACE STEP rakouského výrobce Blum je krokem k dokonalosti kuchyňské linky. Zvětšuje kapacitu úložného prostoru, kterého v kuchyni není nikdy dost, dosáhnete díky němu snadno i do nejvyšších partií skříněk a navíc umožňuje dětem zapojit se do kuchyňských činností spolu s vámi. 

 

Dvojnásob praktický

Kdo chce ukládat hodně předmětů, potřebuje správný nábytek. SPACE STEP umožňuje nejen použití vyšších skříněk, ale navíc zhodnocuje nevyužitý prostor v oblasti soklu. 

 

Můžete být větší

V malých bytech je třeba využít každičký prostor. Se SPACE STEP snadno dosáhnete na vyšší úroveň nástěnných skříněk (a bydlení obecně).

Zavírejte měkce a tiše

S technologiemi pohybu Blum otevřete podstavec SPACE STEP zcela snadno, třeba s elektrickým otevíráním SERVO-DRIVE. Měkké a tiché dovření zajistí tlumení BLUMOTION.

Stabilní a bezpečný

SPACE STEP pomůže dětem lehce dosáhnout nejen na pracovní desku, ale třeba i do umyvadla. Již při hmotnosti 8 kg se stabilně a bezpečně se zaaretuje.

Rozmanité typy konstrukce soklu

Dají se realizovat tři různé typy konstrukce soklu. Proto je SPACE STEP vhodný pro celou řadu využití ve všech místnostech domu či bytu.

Plošně slícovaný

S odskočením a nízkým soklem

 

S odskočením

Přidaná hodnota podstavce SPACE STEP tkví i v tom, že se hodí do každé místnosti domu či bytu. Může skrývat cokoliv – od příslušenství na pečení až po obuv a díky tomu je skutečně vítaným pomocníkem funkčně koncipované domácnosti.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

SPACE STEP (BLUM) Řešení podstavce v soklu...
4.75 1 5 4
0 / 5 Hodnocení článku: 4.75

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články