KUCHYNĚ JAKO SPLNĚNÝ SEN
24. 3. 2022

Novojičínský interiérový designer Robert Kývala se snaží snoubit originalitu a styl s funkčností. Proto klade velký důraz  nejen na dispoziční řešení prostoru a ergonomii, ale také na výběr kvalitních materiálů.

Chceme vám představit čtyři realizace kuchyní, které kromě osoby designéra spojují dvířka značky Trachea, a to dvířka TOP kvality, protože v tomto ohledu je Robert skutečný perfekcionalista.

„Moje práce není jenom design, ale také starost o zákazníka“

Základem a podstatou nadčasových interiérů s důrazem na vkus, životní styl a přání klienta je osobní přístup. Pokud člověk pozorně naslouchá a vnímá, je ochoten řešit sebemenší detail a se zákazníkem skutečně spolupracuje, výsledkem je maximální spokojenost klienta.

 

 

Sametové pohlazení

Kuchyně z nanolaminátu FENIX orientovaná do dvou protilehlých linií je založena na vtipné  kombinaci dokonale matné černé s dekorem bílého dubu halifax. Celek je přesně vyvážený, pozitivní a praktický.

Světlá snídaňová nika (stejně jako prostor lednice) tmavou sestavu odlehčuje, zároveň jí dodává originalitu a prohlubuje její funkčnost…

Ušlechtilá střídmost

Opět  nanolamiát FENIX, tentokrát v teplém béžovém odstínu doplněném nádherným kontrapunktem desky Technistone Starlight black. Jednoduchost vystupňovaná k dokonalosti – všimněte si, že dojem nekazí jediná úchytka…

Zajímavostí této kuchyně je atypická tloušťka designových polic s použitím originální ABS hrany pro zdvojené tloušťky FENIX. (Standardní tloušťka materiálu je 18 mm).

Až oči přecházejí

Tato kuchyně je jasným důkazem, že lesky nejsou passé. Zvláště, pokud se jedná o dvířka T.lacq (tvar Q33B v královské bílé barvě! Spolu s akcenty dubu nebraska působí a budou působit čistě a svěže dlouhé roky.

Nádherně tvarované kovové úchytky dodávají moderní kuchyni jemný retro nádech.

Design prostoru, prostor designu

Na závěr opět dvířka FENIXX – tentokrát v odstínu slonové kosti – kombinovaná s LTD v dekorech tmavého dubu a antracitové břidlice. Kuchyně nabízí praktické uspořádání, dostatek prostoru a neokázalý, ale přesto úchvatný design.

Kromě stylové dvojice úchytek E37 & E38 je zajímavostí této sestavy hlubší provedení části kuchyňské linky pro zarovnání čelních ploch s volnou lednicí a opět atypická tloušťka designových polic.

O autorovi

 Robert Kývala, DiS. vystudoval obor „Navrhování a tvorba nábytku a interiérů“. V oboru pracuje dvacet let, nejprve ve výrobních firmách, později samostatně. Má zkušenosti s návrhy veřejných prostor (školy, školky, kanceláře), v poslední době se zaměřuje především na návrhy a realizace v soukromém sektoru.

Se značkou Trachea spolupracuje přes 10 let, a jak říká, cení si skvělé spolupráce, korektních obchodních vztahů a v neposlední řadě také vstřícnosti a ochoty k atypickým požadavkům klienta.

Má důvěru v kvalitu našich produktů a ve své snaze o dokonalý výsledek často a rád používá prémiové výrobky pro jejich kvalitu a mimořádné vlastnosti.

Filozofie jeho návrhů spočívá ve snaze o vytvoření interiérů, které budou pro klienty místem nevyčerpatelné energie a odpočinku po těžkém dni. Upřednostňuje lehkost, vzdušnost, čistotu linií a kombinace přírodních tónů materiálů, což vyplývá z jeho obliby skandinávského stylu.

Sám říká, že dnes představené realizace mají společné dvě věci: splnění snů klientů o dokonalé kuchyni a dvířka Trachea (často nanolaminát FENIX) v kombinaci s dalšími přírodními barvami a dekory.

www.indesignerk.cz

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

KUCHYNĚ JAKO SPLNĚNÝ SEN Realizace Roberta Kývaly....
4.86 1 5 7
0 / 5 Hodnocení článku: 4.86

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články