INTERSALON V DŘEVAMAGU
27. 5. 2022

Elektronický „Dřevařský magazín“ je v současnosti jediným odborným periodikem pro podporu dřevařské a nábytkářské výroby. Částečně mu sekunduje tento portál, ale i když se snažíme zpracovávat i obecnější témata, přece jenom je pro nás primární komunikace s našimi zákazníky o tom, co nás společně zajímá.

Ve svém posledním vydání se „Dřevmag“ věnuje blížící se odborné výstavě InterSalon formou pozvánky na akci (na titulní stránce!) a prezentace programu.

O pátém ročníku InterSalonu jsme psali opakovaně a na více místech, dodejme proto jen maličkost. Na webu www.intersalon.cz stále (a úspěšně) běží registrace návštěvníků, kteří se díky ní dostanou na veletrh velmi snadno, rychle a navíc s praktickým dárkem.

Pokud se tedy na akci chystáte, vyplňte jednoduchý formulář a o víc se nemusíte starat.

Pozvánku na InterSalon najdete hned na titulní straně magazínu, podrobnosti o akci a také o naší prezentaci v prostorách nového showroomu na stranách 29 resp. 9.

Kompletní květnové číslo magazínu najdete ZDE.

Ačkoli bychom vás za 14 dní rádi potkali v Holešově všechny, je nám jasné, že ne každému to situace dovolí. Slibujeme proto, že z výstavy přineseme v dalších vydáních podrobnou reportáž, ale hlavně důkladně odprezentujeme všechny novinky, které budou k vidění v naší expozici. Je jich požehnaně!

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

INTERSALON V DŘEVAMAGU Odborná pozvánka na výstavu…
5 1 5 2
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články