ROZŠÍŘUJEME NABÍDKU PATINY (I.)
19. 1. 2023

Patinovaná dvířka vzbuzující nostalgii po starých dobrých časech jsou segmentem, který nijak výrazně neroste ani nepadá. Má své zákazníky, drží si stálou oblibu a zdálo by se, že tedy není potřeba se o něj příliš starat.

My ale víme, že i milovníci „vintage“ stylu ocení zpestření nabídky, ať jde o tvary nebo dekory fólií. Po sérii testů tedy uvádíme nová provedení patinovaných dvířek, dnes v kategoriích RUSTIK a OLD.

PATINA RUSTIK

 

Rustik je patina „nejpatinovatější“, nejautentičtější. Sluší tradičním tvarům frézování a z dřevin pochopitelně především dekorům dubu. Do nabídky tohoto provedení proto přibyl jeden nový tvar (T13) a hned čtyři dekory dubového dřeva.

Tři z nich jsme prezentovali teprve vloni, ve spojení s patinací jde tedy o „novinky na druhou“…

Pro úplnost uveřejňujeme tabulku, která shrnuje možnosti užití tvarů frézování a dekorů fólií pro patinu Rustikal – nové přírůstky jsou vyznačeny tučně.

PATINA OLD

 

„Oldka“ je patina poněkud netradiční. Je neobvyklá, decentní a sluší i dekorům, které bychom asi pro patinu na poprvé nehádali. Tři nové dekory (a jeden původní) vhodné pro patinaci nabízíme ve dvanácti různých tvarech frézování.

I pro patinu Old jsme připravili přehlednou tabulku aktuálně nabízených tvarů a dekorů.

FAKTICKY: tvar 16, fólie 4-5 denim, patina OLD

MATEMATICKY:  klasický tvar + zajímavá fólie + bílá patinace = pecka

POETICKY: esprit a la Provence díky patině old …..

Na oživení nabídky patin pracujeme dlouhodobě. Brzy – možná už v příštím vydání – bychom chtěli uvést také nové možnosti provedení oblíbené patiny Scandia.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

ROZŠÍŘUJEME NABÍDKU PATINY (I.) Nová provedení patin Rustic a Old…
5 1 5 5
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články