CELOVÝSUVY ZNAČKY STRONG
17. 6. 2021

V nové versi Trachea OS 5.5 přibyla možnost vrtání pro výsuvy značky STRONG. No, a když nabízíme vrtání, měli bychom logicky představit i ono kování. Respektive ona, neboť jsou dvě.

Nejprve tedy stručné charakteristiky obou provedení.

 

StrongBox

 

Bočnice tohoto výsuvu jsou tvarované, zkosené a širšího charakteru, protože výsuvný mechanismus přimontovaný k bočnici korpusu se z větší části schovává právě v této bočnici. 

StrongBox existuje v provedení výšek 86, 140 a 204 mm.

Bočnice se u vyšších boxů doplňuje relingy, vyššími držáky zad a vyššími zády zásuvky. 

Vyrábí se v bílém či šedém provedení. Záda a dno zásuvky jsou v provedení LTD 16 mm bílá / šedá s odpovídajícím hraněním.

 

StrongMax 

 

Jde o celovýsuvy s úzkými dvojitými bočnicemi. Tenké plechové bočnice zásuvky v sobě neskrývají výsuvný mechanismus – ten je umístěn pod zásuvkou. Řešení je vzhledné, ale pochopitelně ubírá část užitného prostoru v zásuvce, protože dno musí být umístěno až nad výsuvy. 

Bočnice jsou v plných výškách, bez dodatečného přidávání relingů, což představuje vzhlednější, elegantnější a také praktičtější řešení.

 

StrongBox i Strongmax jsou plnovýsuvné  systémy s dotahem (plynulým zavřením) zásuvky. Oba jsou také regulovatelné: nahoru/dolů, doprava/doleva, v případě relingu lze částečně regulovat i náklon čílka.

 

Podrobné informace včetně detailních technických parametrů najdete v katalogu společnosti DemosTrade.

Více informací naleznete ZDE https://www.demos24plus.com/_catalogs/cz/katalog_kovani_2020/246/

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

CELOVÝSUVY ZNAČKY STRONG Praktická novinka v korpusech Trachea...
5 1 5 3
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články