NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY TRACHEA LIVE
19. 5. 2021

Nebojte se! Nechceme a nebudeme vás mořit statistikami, které články za poslední čtyři roky byly nejnavštěvovanější a kolik nad nimi čtenáři strávili času. Jak praví starý bonmot: „Nic není staršího, než včerejší zprávy…“

Malé bilancování ovšem ke stému vydání patří. Věnovali jsme jej tomu, abychom si ujasnili jaká témata, či formy vás jakožto čtenáře zajímají obecně. Některé výsledky se daly očekávat, jiné nás překvapily. Posuďte sami.

NOVINKY

 

To, že mezi nejčtenější patří příspěvky věnované prezentaci novinek, jistě nikoho nepřekvapí. Jsme profesní odborný server a právě takovéto informace jsou pro čtenáře zajímavé a přínosné.

 

Věřte, že o novinkách bychom psali nejraději, jenomže je potřeba si uvědomit, že za každou novinkou (i kdyby to byl jediný nový dekor fólie) jsou nejméně desítky hodin práce. Výběr z kolekcí, jednání s výrobci, provozní zkoušky…

Těmto aktivitám poslední rok rozhodně nepřál, ale i tak se pokusíme, aby se naše kolekce letos rozrostly alespoň o pár nových přírůstků.

 

Jednou z posledních prezentací novinek byl článek o fóliích skupiny ULTRA 

ZAHRANIČNÍ ODBORNÝ TISK

 

Když jsme vybrali a přeložili první článek z německého magazínu, netušili jsme, jak silný bude ohlas. Původně jsme mysleli, že překlad odborného článku zařadíme 2x – 3x za rok jako bonus, ale nyní vidíme, že jich může být daleko více (pokud najdeme zajímavá témata).

 

Na jeden realizovaný překlad připadá asi deset přečtených článků. Hledáme témata, která budou rezonovat v našem prostředí. Proto také používáme podklady z německy mluvících zemí a Itálie. Zjistili jsme, že třeba britské či americké zdroje jsou pro nás většinou už příliš „jiné“.

Pilně čteme, překládáme a už brzy vám dodáme další zajímavosti ze světa evropského bydlení a designu.

Pokud jste jej nečetli, můžeme doporučit třeba příspěvek o moderních laminátech v kuchyni

REALIZACE

 

Fotoreportáž z realizace je příspěvkem z kategorie „top“. Právem se říká, že gram praxe má větší cenu než tuna teorie. 

Ať už jde o novou kuchyni nebo kompletní bytovou rekonstrukci, všichni se rádi necháme inspirovat tím, jak se kdo s takovým úkolem popasoval.

 

Chystáte zajímavý projekt? Dejte nám vědět, a pokud to okolnosti (a zákazník) umožní, rádi zdokumentujeme celou realizaci a představíme ji ostatním.

 

Jako povedený příklad připomínáme rekonstrukci bytu v Hradci Králové

PŘEDSTAVENÍ FIRMY

 

Mezi články, které mají nadprůměrnou čtenost, patří i ty, v nich představujeme firmu, její historii a zejména klíčové představitele.

Za každou činností stojí konkrétní člověk, a pokud pro nás nebude anonymní, rozhodně se nám s ním bude lépe komunikovat.

 

Naposledy jsme takto představili oddělení příjmu zakázek

NOVÉ RUBRIKY

 

S novým vzhledem serveru přišly letos i některé nové rubriky. Jde především „ DESIGN“ a dále „TIPY A TRIKY“.  Zatímco první se chce věnovat zejména trendům a vizím, druhá má přinášet praktické informace, které mohou posloužit každému čtenáři. 

 

Zajímá vás konkrétní téma z naší branže a nemůžete k němu najít dostatek informací? Možná nejste jediní, kdo řeší tento problém. Napište nám a my se pokusíme zjistit pro vás (i pro ostatní) více. 

 

Nedávno jsme tímto způsobem shrnuli možnosti provedení rohových kuchyňských skříněk

Tento server je určen právě vám, a proto nám skutečně neváhejte napsat, budete-li mít nějaký dotaz nebo přímo námět na příspěvek. Adresa je stále stejná: live@trachea.cz

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY TRACHEA LIVE Co chystáme do další stovky vydání...
4.75 1 5 4
0 / 5 Hodnocení článku: 4.75

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články